Каталог жіночих платтів онлайн
Планую оновити гардероб і зараз шукаю зручну сукню на кожен день. Хочу переглянути різні фасони, але щоб усе було зібрано в одному місці. Часто буває, що в загальному каталозі складно швидко знайти саме трикотажні моделі або варіанти в рубчик. Мені важливо бачити фото кожної сукні та мати можливість порівняти довжину і крій. Також звертаю увагу на те, чи можна перейти в окремі підкатегорії за кольором або стилем. Не хочу витрачати багато часу на пошук по різних сторінках. Якщо хтось уже дивився зручний каталог із чіткою структурою, підкажіть, де краще почати.
9 Views

Я нещодавно переглядала розділ із платтями саме тут https://25union.com.ua/katalog/platya/, бо хотіла бачити весь асортимент в одному каталозі. На сторінці є підкатегорії, наприклад трикотажні моделі або варіанти в рубчик, що допомагає швидко звузити вибір. Також можна перейти до окремих сторінок за кольором, наприклад сірі чи рожеві моделі. Мені було зручно, що всі сукні представлені з фото, і можна роздивитися фасон. Я спокійно переглянула кілька підкатегорій, щоб порівняти довжину та деталі. Не довелося відкривати сторонні ресурси, бо весь асортимент зібраний у межах одного розділу. Такий формат дозволяє зосередитися саме на виборі моделі.